Családi nap

A kitűnő szervezésnek, a lelkes résztvevőknek, valamint az időjárásnak köszönhetően idén is jól sikerült a Kerecsendi Malomparkban megtartott őszi, családi sportnap.  Az összejövetel kellemes kikapcsolódást nyújtott a benevező családoknak, az egyesület tagjainak és családtagjaiknak.

A közös bemelegítés után különböző labdajátékokban és ügyességi váltóversenyeken mérhették össze tudásukat a résztvevők. A hagyományoknak megfelelően szülők és gyerekek együtt küzdöttek a jobbnál jobb eredményekért és teljesítményekért.

A sportversenyeken és vetélkedőkön az alábbi eredmények születtek:

Röplabda:

  1. Hunok
  2. Amazonok
  3. Fitték?

Váltóverseny:

  1. Hunok
  2. Fitték?
  3. Amazonok

Családi vetélkedő „összetett” eredmény:

  1. Hunok
  2. Amazonok
  3. Fitték?

Kora délután elkészült a finom pörkölt, melyet az eredményhirdetés és díjátadás előtt közösen fogyasztott el a kissé kimerült társaság. Délután egy zumba bemutató adott alkalmat egy kis mozgásra és bolondozásra.

A rendezvény kiváló alkalom volt arra, hogy az egyesületi tagok egy kicsit jobban megismerjék egymást. Az egész nap vidám és családias hangulatban telt, minden résztvevő talált az érdeklődésének megfelelő kikapcsolódási lehetőséget és jól érezte magát.

Az est folyamán a győztes csapatot oklevéllel díjaztuk. Összességében egy igazán mozgalmas és élménydús közös nap részesei lehettünk, melynek folytatását már búcsúzáskor megterveztük!

Köszönet a szervezőknek és a résztvevőknek!